Política de privacitat

El SOC respecta i protegeix la privacitat dels usuaris/àries del servei del motor de cerca del SOC. La seva informació identificable individualment no és revelada intencionadament a terceres parts sense el seu permís previ, tal i com està explicat en aquest apartat de Política de Privacitat .

El SOC i les galetes (cookies)

Després de la seva primera visita al SOC, aquest envia una galeta al seu ordinador. Una galeta és un petit segment de dades que l'identifica de manera individual com un usuari/ària. El SOC utilitza les galetes per millorar la qualitat del nostre servei i per entendre els fonaments del nostre usuari/ària molt millor. Per fer això el SOC emmagatzema les preferències en galetes i rastreja les tendències i patrons de l'usuari/ària sobre com fa la cerca. El SOC no revelarà aquestes galetes a tercers , excepte si hi ha un requeriment dictat en un procés judicial, o la normativa vigent en matèria de protecció de dades, ho requereix. La majoria dels navegadors estan configurats per defecte perquè acceptin galetes. Pot reconfigurar el seu navegador per refusar totes les galetes o indicar quan es poden enviar.
Vagi en compte, perquè certes parts del Servei de Cerca del SOC poden no funcionar correctament si vostè refusa les galetes.


Quina informació recollim?

El SOC no recull cap informació que el pugui identificar ( nom, adreça de correu electrònic, etc.) excepte, quan vostè ens la facilita específicament sota el seu consentiment . El SOC anota i desa informació com l'hora del dia, el tipus de navegador, l'idioma del navegador i l'adreça IP en cada consulta. Aquesta informació s'utilitza per verificar els nostres registres i proveir serveis més rellevants per als usuaris/àries. Per exemple, el SOC podria utilitzar la seva adreça IP o l'idioma del seu navegador per determinar en quin idioma mostrar els resultats de la recerca o els anuncis.


Amb qui comparteix el SOC la informació?

El SOC pot compartir informació seva amb les altres terceres parts usuàries del sistema. Tot i això, nosaltres només divulguem informació global sobre els nostres usuaris/àries i no compartirem informació personal identificable amb cap tercera part sense el seu exprés consentiment. Per exemple, nosaltres podem revelar amb quina freqüència la mitjana d'usuaris/àries del SOC ens visiten, o quines altres paraules de consulta són utilitzades més sovint amb la paraula de consulta "Linux". Si us plau sigui conscient, perquè nosaltres lliuraríem informació personal específica seva si fos sol·licitada per complir amb qualsevol procés legal vàlid com una ordre judicial de cerca, una citació, un decret llei o una ordre del jutjat.


El seu consentiment i canvis a la Política de Privacitat

Utilitzant els Serveis de Cerca del SOC i el nostre lloc web, consent el recopilament i l'ús de la seva informació tal i com hem resumit en aquesta política i a la nostra Política de Termes de Servei. El SOC pot decidir canviar aquesta Política de Privacitat de tant en tant. Quan nosaltres ho fem, publiquem aquests canvis en aquesta pàgina, així que vostè sempre estarà al corrent de la informació que nosaltres recopilem, com la utilitzem i sota quines circumstàncies la revelem.